Spatial variation of physicochemical characteristics in Formosa papaya fruits

Artículos relacionados

# Título PDF
1
Postharvest quality and shelf life of green pepper (Capsicum annuum L.) grown under open-field and greenhouse conditions
José Jiménez León, Jesús López Elías, Marco A. Huez López, Alejandro M. García López, Roberto Soto Ortiz and Luis F. Escoboza García
2
Morphological changes and quality of papaya seeds as correlated to their location within the fruit and ripening stages
Maristela Aparecida Dias, Denise Cunha Fernandes dos Santos Dias, Francisco Guilhien Gomes Junior, Silvio Moure Cícero
3
Quality of yellow passion fruit juice with cultivation using different organic sources and saline water
José Lucínio de Oliveira Freire, Lourival Ferreira Cavalcante, Alex Matheus Rebequi, Thiago Jardelino Dias, Míriam Alice da Silva Brehm, Joao Batista dos Santos

Otros artículos

# Título PDF
1
Agricultura urbana en la ciudad de Valdivia, Chile. Un proceso de asentamiento
Rodrigo P. Cabrera Verdezoto, María Beatriz Vera Oyarzún, Rodrigo A. Echeverría Pezoa, Carlos A. Amtmann Moyano
2
Food Habits of Some Birds in Tarapacá
ROBERT W. McFARLANE y EMILIO LOO P.
3
Determinación de los niveles de resiliencia/vulnerabilidad en iniciativas de agroecología urbana en el suroeste andaluz
Santiago Peredo Parada, María Vela Campoy, Alberto Jiménez Gómez

IDESIA, Revista de Agricultura en Zonas Áridas
Fono: +56 58 220 5522
Universidad de Tarapacá
consultas@idesia.cl