Spatial variation of physicochemical characteristics in Formosa papaya fruits

Artículos relacionados

# Título PDF
1
Postharvest quality and shelf life of green pepper (Capsicum annuum L.) grown under open-field and greenhouse conditions
José Jiménez León, Jesús López Elías, Marco A. Huez López, Alejandro M. García López, Roberto Soto Ortiz and Luis F. Escoboza García
2
Morphological changes and quality of papaya seeds as correlated to their location within the fruit and ripening stages
Maristela Aparecida Dias, Denise Cunha Fernandes dos Santos Dias, Francisco Guilhien Gomes Junior, Silvio Moure Cícero
3
Quality of yellow passion fruit juice with cultivation using different organic sources and saline water
José Lucínio de Oliveira Freire, Lourival Ferreira Cavalcante, Alex Matheus Rebequi, Thiago Jardelino Dias, Míriam Alice da Silva Brehm, Joao Batista dos Santos

Otros artículos

# Título PDF
1
Estudio comparativo de la producción de polen y miel en un sistema de doble reina versus una por colmena en La Araucanía, Chile
Ramón Rebolledo R., Marco Riquelme C., Solange Huaiquil V., Germán Sepúlveda Ch., Alfonso Aguilera P.
2
Influence of pre-germination treatments and temperature on the germination of crambe seeds (Crambe abyssinica Hochst)
Lima Deleon Martins, Felipe Pianna Costa, José Carlos Lopes, Wagner Nunes Rodrigues
3
Efecto de la escarificación mecánica del suelo en el rendimento de cultivos de cobertura con cero labranza
Nascimento, Vagner do; Arf, Orivaldo; Alves, Marlene Cristina; Souza, Epitácio José de; Silva, Paulo Ricardo Teodoro da; Hiroshi Kaneko, Flávio; Traete Sabundjian, Michelle; Teixeira Filho, Marcelo Carvalho Minhoto; Shintate Galindo, Fernando

IDESIA, Revista de Agricultura en Zonas Áridas
Fono: +56 58 220 5522
Universidad de Tarapacá
consultas@idesia.cl