Postharvest quality and shelf life of green pepper (Capsicum annuum L.) grown under open-field and greenhouse conditions

Artículos relacionados

# Título PDF
1
Chemical properties and rates of external color of strawberry fruits grown using nitrogen and potassium fertigation
Cleber Lázaro Rodas, Inêz Pereira da Silva, Viviane Amaral Toledo Coelho, Diogo Monteiro Guimarães Ferreira, Rovilson José de Souza, Janice Guedes de Carvalho
|
2
Spatial variation of physicochemical characteristics in Formosa papaya fruits
Nicolas Oliveira de Ara?jo, Edna Maria Mendes Aroucha, Luan Vitor Nascimento, Rafaella Martins de Ara?jo Ferreira, Welder de Ara?jo Rangel Lopes

Otros artículos

# Título PDF
1
Presence of Phytophthora cinnamomi Rands. in avocado orchards in Azapa and Codpa valleys, Chile
Germán Sepulveda-Chavera, Ricardo Salvatierra-Martínez, Cristián Bilbao-Apata, Paulina Sepúlveda-Ramírez, Marjorie Allende-Castro, Jorge Alache-González
2
Presencia de Heterodera schachtii Schmidt, 1871 en la Primera Región (Chile)
MAURICIO JIMENEZ R.
3
Identificación molecular de la mosquilla del brote Prodiplosis sp. Gagné en los cultivos de Asparagus officinalis L. por amplificación parcial del gen citocromo oxidasa I
Eddy Ortega Ramirez, Cledy Ureta Sierra, Ana Mayanga Herrera, Gabriel Morey León, Lissette Graterol Caldera, Piero Dyer Coriat, Eric Mialhe

IDESIA, Revista de Agricultura en Zonas Áridas
Fono: +56 58 220 5522
Universidad de Tarapacá
consultas@idesia.cl